yttligare ett prov

Tjoho. Sitter i skolan och typ avlider. Imorse började det med att jag och Sandra tog oss i kragen och gjorde våra sim-rester, som bestod av 40 längder ryggsim(!!!). Men det gick bra och nu är det gjort. Med skitäcklig mat i oss sitter vi nu här, vid datan, och väntar på administartionsprovet, som jag inte pluggat ett smack till. men det är sista provet innan det efterlängtade sommarlovet, så jag är på ganska bra humör ändå. puss.

långhelgen är över

Den härliga tiden på denna vecka är alltså över, och skola i morgon och 3 prov denna vecka att se fram emot.
Helgen har iallafall varit suverän, allt från supermysig filmkväll till party all night long. Dock väldigt sena kvällar alla dagar för mig, vilket inte min kropp eller humör alltid klarar av, om inte annat kommer de märkas de första dagarna i skolan, haha!

Söndag idag iallafall, vaknade upp hos älskling, men han stack och jobbade vid 8.  Pappa kom och hämta mig vid halv 11, så drog vi till farfar som fyller år idag, så det blev massa bullar och tårta till frukost, det funkar det också, dock känner jag mig inte så jävla fräsch nu.

mör som aldrig förr

Jag brukar då aldrig vända mig om ifrån väckarklockan och bara strunta i den för jag att är så trött. Det skulle nog inte någon göra om ni visste vilken låt jag har som ringklocka, nämligen Volbeat - A moment forever. Det var charlie som ändrade den för typ ett halvår sen och inte fan har bytt sen dess, haha!
Skolan idag var okej, den börjar bli lagom slapp nu, kursen avslutas och betygspraten börjar sättas igång. Det känns så jävla nice. Ännu mer nice är det att jag och Linda drar till Cypern om mindre än en månad, yey party!
imorn blir det school och teorikurs, blääää!

eurovision

jag tyckte inte om låten som vann, fast han var väll lite söt med det stora leendet som hängde med under hela låten.
men låten som sagt, inget för mig.



andra hoppträningen

Go'kväll! Kom i stort sett nyss hem ifrån andra hoppträningen med skyson! Man märker att han tappat en hel del kondis så han orkar inte så mycket, men det är redan skillnad från förra veckan.
Han biter sig fast lite fortfarande i vänster varv, och galoppen är lite sämre i höger, han är  inte riktigt lika rund som i vänster. Men jag hoppade lite hinder idag iallafall, och det kändes riktigt bra, han drog en hel del till hindrerna vill jag lova, och det märks att matte är lite ringrostig! men några träningar till så grejar vi det här också!



mina små pojkar på en utav de många promenaderna det blivit under skadorna.

det gick vägen




and I'm so happy.

söndagkväll.

håll tummarna nu. hårt.

afterwork

Lördagkvällen gick åt afterwork-party hemma hos anton.Vi började hemma hos sandra, där även linda, amanda x 2 var. Sen bar det av från sandra i raggarbil(!!!), woho! Med lite tjaffs med grannen på vägen dit så kom vi fram. Till en början var det ganska segt, men senare kom det igång och det slutade med en kul och ganska lustig kväll.




Jag var då en "snickar-kille", som jag kom på sådär cirka 1tim. innan jag skulle dra.
Här med min käre vän, "plåslagar-Linda".

superhero movie

Har nyss trimmat igenom sky i paddocken vilket gick riktigt bra. I vänstervarvet är han lite fortfarande lite tjaffsig, han biter sig fast emellanåt och har väldigt lätt att sjuta ut ytterbogen. Men vi jobbar på det och det har gått framåt, han är ju inte 100 igång heller, så det kommer!
Just nu väntar jag på att min älskade charlie ska komma, men det verkar dra ut lite på tiden. Så medans vilar jag ögonen på nån film som är gjord av "Scary-movie-skaparna", verkar inte någon höjdare, men man skrattar iallfall till ibland!
Ikväll blir det party och jag hoppas på en lyckad kväll.

friday baby!

Tjolahopp! Den här veckan har seriöst gått med rekordfart. Känns som om det skulle kunna vara tisdag eller ondag bara.
Men fredag är det idag och jag klagar absolut inte. Min skoldag gick endast ut på att göra nationella i engelska B, reading an listening, vilket inte är mitt starkaste ämne.
Efter lunch drog vi iallafall till kloster jag, sandra, amanda och linda, och fikade och mös i solen, där det till en början var helt fullsmockat, allt från fyllon till småbarn, haha!  Sen åkte jag och mina kära vänner hem till mig på en trevlig ridtur!
<3

första hoppträningen

Han var busig, glad och mådde helt enkelt bra, vilket fick mig att sitta och le hela tiden! De "små-skutt" jag skulle ta, garvade till och med Roffe åt. Det känns riktigt bra att komma igång igen. Fan va det här året ska bli mitt!

pluggis!

Det har fan regnat idag, och det var jättelänge sen jag såg regn känns det som, heja sverige!
idag siktar jag in mig på att det blir en pluggkväll, hoppas det håller i sig.
Imorgon ska jag fan köra min första körlektion på bilskolan, yey

valborg i bilder

   
                
         

    

 

RSS 2.0