broken strings

mina kära vänner har matte och jag sitter vid datan. som det alltså brukar se ut på fredagseftermiddagar.
jag är jättesugen på att sola, så det blir det allt av när jag kommer hem!
får se hur det blir ikväll, ha det bra så länge!


brandy - right here

jag är uttråkad.

mamma kom nyss in med choklad, nu känns det bättre. det firar jag med gossip girl.

Snö och is

kröp istortsett ur sängen imorse för jag var så trött, trots att jag hade sovmorgon till ungefär halv tio!
Väl i skolan hade vi bara engelska, administrationen var inställd, så jag kunde ju lika gärna legat kvar i sängen och myst.
Halka på rumpan har jag hunnit med att göra idag också, 2 gånger! Okej, att det är halt och man ser isen, men nu ligger det fullt med snö och så det är omöjligt att se dom sjukt hala isfläckarna!

hursomhelst, idag har även hunnit med en underbar skogstur med skypluttis, skuttade lite i skogen och galoppa lite på stubben, det är svårslaget! 
fredag imorgon, vilket innebär två lektioner och sen helg, härligt!



muntlig redovisning

Andra skoldagen den här veckan än så länge, alltid värst att gå upp på tisdagsmorgonen. Har nyss haft svenska, där vi hade muntlig redovisning, då min partner sandra var sjuk så jag fick göra det själv. fyfan, stå inför klassen är bland det värsta jag vet!


äntligen helg!

haha det säger jag varje gång men vafan, sant ju!

tänkte skippa skolan idag, men engelskaprovet kan ju vara bra att ha gjort. spanska först, prata bara betyg i typ två min, sen var engelska läraren sjuk, surprise! kilade upp på stan och mötte mormor så åkte vi till donken sen sjussade hon hem mig :]
nu blir det galoppa men skyplutt! va händer ikväll? :)
PUSS.

första träningen

då var första hoppträningen avklarad. jag flög väll runt i stort sett hela lektionen, han hoppade grymt!
sen det sista han gjorde när jag precis skulle skritta av han, gjorde han världens capriole och jag flög i backen!
jag var verkligen inte beredd, har inte ramlat av han på ett år iallafall! busunge <3

skolan idag var ganska seg! idrotten var intsälld idag IGEN, vi fick inte reda på det innan den här gången HELLER, tack!
så för oss blev det att sitta och glo i cafeterian i ungefär 1½timme, kul!
hade amdministrationprov sen, det gick väll helt okej, men missade bussen på köpet. Men gulle var kvar och höll mig sällskap! i love you

you give something

seriehoppning idag, skyplutten var galen på framhoppningen som vanligt, inte bättre för det är sjukt rörigt varje gång.
på banan var han fin men stark, och jag hade inge tryck i galoppen, så det blev till att bara luffsa runt lite! men det var ju bara 1m som tur var! charlie var med också hela dagen, mys!
<3

ibland tycker jag om skolan

ganska ovärd dag i skolan men lungt och skönt som attan, på morgonen satt jag på min stol på spanskan och snackade hela lektionen, medans alla som inte var klara med sina berättelser gjorde klart. ojoj, linda och jag var klara först, sug på den! ;>
english then, satt och gjorde massa skituppgifter som jag lika gärna kunnat gjort hemma, läraren syntes väll inte till på hela lektionen heller! nice, sista skoldagen denna vecka avklarad!

hemma vid 1, tog det lungt, solade lite osv, när min mor anlänt tog vi med oss sky och åkte till åkerby för att skutta lite. men som vanligt knökfullt (på en fredag? ;s) så det blev inte så mycket skutt, dock bara en 5minutare mellan två lektioner, great! han var pigg. han var galen.
<3


sick

har inte skrivit på ett par dagar. helgen har väll varit lite utav fullbokad!
skola i måndags blev dock inte en hel skoldag, åkte hem för min mage värkte helt utomordentligt!
märkte sen att jag hade feber och huvudvärk och halsont på det, vilket har följts med mest sömn som resulterat i att jag inte överhuvudtaget varit medveten om, om det är morgon eller kväll när jag vaknat.

men hann få veta att vi vann projektarbetet med ett solklart mvg, som pågått ett par veckor på företagsekonomin med vårat "nytänkande" förslag, över förväntan och riktigt kul! ;D

ännu bättre fredagar

lärarna har beslutat att ändra schemat den här terminen vilket gör att jag slutar 11 varje fredag, medans alla andra i min jävla klass slutar 1! HAHA

jag har även tagit ut min piercing i läppen, kände för att göra tandläkaren glad! over and out.


Mål med 2009

1. Ta körtkort - jag måste tjata på pappa oftare att vi ska ut och övningsköra + lektioner på bilskolan.

2. Satsa mer på skolan - plugga till proven mer  och anstränga mig. Inte skita i lektioner bara för att jag inte orkar eller hellre vill göra något annat.

3. Debutera 140 med Sky - planera ridningen,träningen och tävlingsterminen mer, lägg ner mer tid än förra året.

4. Köp inte massa ätbart för alla pengar - spendera mindre på onödig mat och godis osv, bara för att jag är sugen. (haha, det kommer aldrig gå!)

det börjar närma sig

jag saknar och tävla och träna ordentligt så fruktansvärt mycket! komma ifrån verkligheten och bara tänka på någonting annat, bara fokusera på mig och sky. så känns det och det är fan underbart.
men vi riktar in oss på att börja träna igen nu när terminen börjar igen, och sen kanske det även blir sista seriehoppningen den 18 januari!





Hamre RK, förklassen till elitlaget 2008

haha

När mamma såg Olsen Brothers reklamen häromdagen på tv, påminde hon mig överraskande att denna låt var min favorit när jag var mindre! ;D jag lärde mig även "repete" och där kunde jag sitta och lyssna i timtals ..



liten/stor

i flera år har jag gått och sagt så mycket jag ska göra när jag blir 18 osv, pierca mig mer och tatuera mig å blablabla, allt sånt mina päron säger är onödigt, "du får väll göra det när du är 18 då".
men nu är det fan bara 2 och en halv månad kvar tills det smäller, det känns så sjukt,så overkligt. jag är fan lika omogen som för 3 år sen! Linda och jag satt och pratade om det igår, nu fyller vi 18 och vi känner oss ju inte vuxna för femtio öre, senast bevisat igår att vi inte är speciellt mogna också, haha! men känner man att man är riktigt mogen någon gång i livet, när börjar man känna sig vuxen? 

iskallt!

nu börjar minusgraderna stiga för var dag som går. jag kan inte säga att jag gillar det! man är inte direkt sugen på att gå ut ..
men hur som helst! klockan är nu 6, och mamma och jag ska bege oss och hälsa på min älskade mormor ett tag, och sedan ska jag möta linda vid 8 då hon slutar jobba och då blir det först och främst käk!
ha en bra kväll :]

namnlös




knas med sömnen

har inte kunnat sova normalt på ungefär en vecka. ligger i vaken i ungefär 4-5timmar innan jag kan somna, vaknar sen oftast efter 1timme och inte kan sova. dessutom 0 trött, great. jag som kunde somna bara jag ville på 5sek vid typ klockan 9! sick.

red nyss min älsklingssky på hackamore, han är grym! fan va jag älskar han, han är bäst! puss på det.

jag saknar dig!




jag vill att du ska komma hem!

1 Januari 2009

dagen efter, brukar ju inte alltid vara på topp, likt denna.
igår var det en riktigt toppenkväll, började med mat och fixning hos amanda under eftermiddagen. fortsatt partande hos amanda och max med en hel del människor. fortsatte sedan hos johannes där det var party och sedan även en sväng till torget. tack för en toppenkväll, ni är underbara!





gott nytt år!

Idag är det nyårsafton, och idag ska det smälla!
Jag önskar alla en riktigt gott nytt år, med nya möjligheter och nya tag!


 


RSS 2.0