AYIA NAPA

Nu är det bokat och klart, den 15de Juni drar vi till AYIA NAPAAA!


helnice dag!

Blev bara första lektionen för mig idag, ganska oväntat men samtidigt väldigt skönt.
Mamma hämtade mig vid 10, då blev det att åka hem och käka pizza, mums!
Men jag kände mig ganska fräsch igen efter en ganska lång ridtur med mamma, vi pratade en hel del också, vilket var riktigt mysigt! Ikväll blir det att övningsköra och åka och titta på något snyggt. pussi!

valborg imorn!

päronsaft

Sitter och drar mig vid köksbordet efter maten, har väll druckit sisådär sju glas päronsaft. Fyfan va det är gott.
Precis innan maten var jag ute och red lite på vallen, har börjat rida lite på böjda spår nu och hans känns verkligen jättefin. Han är lite bråkig, som jag tror är lite av hans grej, men bortsett från det känns han väldigt mjuk och fin.
Nu blir det att plugga lite engelska, har nationella i engelska imorn, uppsatsen, får se hur det går!

joar

Efter en heldag i solen och en jättefin kväll blev det joar för amandy och mig!
En kul kväll som alltid med dig knasbollis!



1 och ett halv år

idag har jag och min älskade pojkvän varit tillsammans i ett och ett halvt år.
det är helt sjukt, och jag älskar dig så otroligt mycket charlie!
<3


jag och solen

Gick upp vid 9e tiden och käkade frukost med mamma och tittade på "Underbarn", har sett det nån gång förut. Men det är fan läskigt, hur dom där små ungarna är så jävla smarta.
Vid 10e gick jag ut i solen, och det var tamefan kokhett redan då i solen, så det var bara att hämta bikinin och ligga och steka ett tag och lyssna på gyllene tider(vilken en sånn här dag är perfekt att lyssna på), så himla underbart!
Nu blir det en härligt solig ridtur med skyis, sen kommer challyälskling!




twilight

Nu har jag äntligen sett filmen, och det var riktigt bra! Så där kusligt romantisk ;)


jordgubbar är det godaste

Har nyss visat pappa hur man bränner ut skivor på den andra datan, så nu sitter han för fulla muggar och dunkar hårdrock. Det är verkligen ingen musiksort för mig inte!
Mamma och jag var in till min träning och kollade läget lite också, jag blir så sugen. Dessutom var det första uteträningen vilket inte gjorde det hela bättre! Sen fick vi reda på en sak, så nu är det bara att hoppas (a)!
På vägen hem svängde vi förbi coop för att köpa jordgubbar och tonfisk. Men jordgubbarna var slut :( men tonfisk-sallad blir det till lunch imorn allafall, me love! ;D

mamma och jag på ridtur

Mamma och jag var nyss ute på en lite längre tur och klättrade lite i backar med Pierina och Sky :)
Jag hade även på tyngdskydden vi har lånat till Sky så han ska lyfta lite mer på bakfossingarna. Nu börjar jag även känna de stora skillnaderna, samarbetsviljan, framåtandan, formen och gången, allt är sååå mycket bättre. Så jag hoppas verkligen att det här håller i sig och att vi får komma igång ordentligt den här gången.




wiho!

woho! det verkar som sommarvärmen är på väg igen, gud så härligt!


Den nya Magnum glassen

Det var ju inte direkt glassväder idag på dan, men Sandra och jag trotsade detta och köpte oss en varsin glass!
Jag passade på att testa Magnum Temptation, den nya Magnum-glassen, som ser så himla god ut på reklamen.
Men den var faktiskt riktigt god. Jag är inte ett speciellt Magnum-fan i vanliga fall, men den här har dom minsann lyckats med!



16 APRIL

Nyss kommit hem från den som vanligt sega bussturen hem, men ungefär lika seg kände jag mig så det var faktiskt ganska lungt idag. Men väl hemma innanför dörren kände jag mig väldigt sprallig! Så jag tänkte allt överraska resten av familjen med lite gott käk! Övningskörning står på schemat sedan, och så hoppas jag på att bli lite pluggsugen lite senare. pussis!

rollspel

då är rollspelet med energikällor avklarat iallafall, inte det roligaste som sagt, men det gick väll bra.
sitter i datasalen nu och väntar på att den andra gruppen ska bli klar, då blir det mat!
Ser ut att vara underbart väder ute, jag hoppas på det.


första dagen i skolan

.. efter ett underbart påsklov!
Inte taggad någonstans för det helt ärligt, känner mig bara deppig när jag tänker på proven framöver.
jag vill bara ta dagen som den kommer och kunna göra precis vad jag vill, när som helst!
ja men som sagt, imorgon har vi ett rollspel om energikällor (inte min starkaste sida!), stort aktiekunskapsprov nästa vecka, och även ett stort prov i företagseknomin! Det är bara längta till det är över.


skärtorsdag

Vaknade hos älskling idag, älskar dom mornarna man bara kan ligga och mysa hur länge som helst, i love you!
Vi käkade frulle och busade lite med småttingarna ida och erik. Sen fick jag lov att åka hem!
Hemma nu, och funderade på att gå ut och ta hand om min lille skywalker. Ikväll blir det iallafall att åka till lindus och grilla, gott ska det bli!




 

fast man önskade ju att det linde vara sånt här fint väder!


 


amanda 18år












inte dom bästa bilderna, men de får allt duga! Fler finns på min facebook.

onsdag

Imorse var mamma och jag in med sky på återbesök på klinik, på vägen dit höll vi alla tummar och tår vi hade för att han skulle vara frisk. Vilket han också var! Otroligt härligt, för jag längtar så tills vi är igång igen, jag har dessutom blivit så jävla lat, haha. Så nu blir det skritt i två veckor, sen trav och galopp i 6veckor sen ska bara kirupraktorn kolla på honom, att allt är okej, och det borde det vara!
Vid 11 var vi hemma, käkade lunch osv, sen drog vi till Bålsta, där jag köpte ett par skor! Sen blev det lite handling med mamma på Maxi och sen åkte jag hem till älski!


kallt inne, varmt ute

Antigen så är det fel på vårat hus, eller på mig! Jag fryser tamefan jämt här inne, men tydligen ingen annan, så det lär ju vara mig det är fel på.
Idag åkte iallafall jag och Linda till västerås í det finfina vädret, vi var väll lite väl sega imorse (eller snarare charlie som var seg hemma hos mig) , så vi tog 12.50 bussen dit!
Jag och strosade där hela dagen, hittade inte jättemycket, som är ioförsig som vanligt. Men 2linnen, ett hårband och solbrillor, nöjd blev jag med det iallafall och lika nöjd med denna trevliga dag :)
Tonight blir det the town och se på vad kvällen bjuder på. tack och lov för lov. haha, det där lät knas!

5/4

vaknade bredvid älskling imorse, jag fick dra upp han som vanligt! Jag fick iaf ett ryck att dra med honom till Bålsta, för att kolla den nya skoaffären, så vi gick upp och gick en promenad innan vi skulle dra dit.
Åkte härifrån mig utan någon som helst tidspress, vilket vi fick ångra då vi missade bussen inne i stan med typ 5min!
Sög ganska rejält, men vi gick och strosade lite på stan och käkade pizza innan vi åkte hem till lovely :)
Där blev det lite senare Wipeout med cola och hallonpaj, mums!

i love you


Amanda18år!

Igår blev det alltså party för amandy! Började med en del tjejer som käkade mat och massa annat som gjorde magen rääätt full! Sen blev det massa olika spel musik och dans! Sen droppade det in fler folk, bland annat grannarna där under, haha! Det blev en väldigt lång och mycket lyckad kväll! Bilder kommer ev.



första dagen på lovet

Fan så härligt med påsklov! Skolan först till 11.00, sen träffade jag min gamla skolpolare carro, wiho! Det var så himla längesen så vi tog en fika på wendy's coffee, superdupermys har saknat henne!
Just nu är det fixning som gäller, vi ska fira amandys 18årsdag idag, trevligt ska det bli!
Måste bara säga att det var helt jävla amazing väder idag också, LOVE IT



Jag och carro ifrån skolavslutningen i 9an!

första ridturen på 4veckor

Denna torsdag började med idrott, och vi skulle boxas! Vi fick öva på massa olika slag och lite kombinationer, sen gjorde vi lite andra övningar också, jobbigt var det vill jag lova!
Engelska sen, där vi skulle skriva en uppsats om boken vi har läst, Animal Farm, inte nån höjdare, jag hade skrivit anteckningar men icke, dem fick jag inte använda visst, fail! Sen var det bara administrationen, sen hem i det finfina vädret! Jag fick rida idag för första gången på 4 veckor(!!!!!), eller skritta i 20minuter iallafall, alltid något!
Så nu ska jag skritta honom i en vecka sen åker vi in med honom igen, och jag hoppas verkligen att han är frisk då!<3


teori

Underbara onsdag! fyfan vilket underbart väder, idag bara längtade man efter att sitta på baksidan av skolan och njuta av solen det brände verkligen! wiho!
När vi slutade runt halv 2 så kilade vi på direkten och köpte oss en varsin glass på coop, andra för i år ;)
Sen blev det bussen hem och här sitter jag nu och smaskar på ett äpple, funderar på hur jag ska lägga upp kvällen. Eller snarare hur jag ska få mamma att gå med på allt jag tänkt göra. Jag ska fixa amandas present, hämta mina skor som kommit på posten, fixa nått knas på banken med mina pengar och sen teorin då, men den skulle jag helst av allt hoppa över. Blä, hur ska jag orka sitta och lyssna på bilsnack i mer än två timmar? Så får det bli.

RSS 2.0