glass

Fan va jag blir sugen på glass utav den där glasshögen på förstasidan av blogg.se, sjukt!
dagen i dag har varit riktigt skön, brukar blir rastlös när jag är hemma från skolan och sen även har en hemmakväll.
men idag var det mysigt, låg i sängen hela förmiddagen och vid 2 kom amanda. det gick jättebra och det var supermysigt väder! Åkte med mamma och handlade massa gott till kvällen sen :)

det blir läggdags hyffsat tidigt idag, en hel del planerat imorgon. Bl.a. lunch med amanda och linda, fixa och rida sky till söndag, banygge och älskling! ( så ska måste jag springa också, lyckades ju "glömma" bort det idag).
ha en trevlig kväll, hörs imorn! puss.

 


ingen skola!

hoppade över skolan idag, kändes inte helt värt att  gå dit när vi bara har spanska, som ändå bara blir hur oseriös som helst. Så det blir en hemmadag med sängen som sällskap! Vid 2 kommer amanda hit, däå ska vi ta en sväng med hästarna i snön, mys! :)

Igår körde jag och chally värsta träningspasset, så nu såhär dagen efter är mina armar och mage helt mörbultade! men det känns bra ;) snart blir det en joggingrunda också!
puss!


21 dagar kvar, ge mig dagen nu!

en lektion

åkte in på morgonen för idrott! Låter inte som jag, inte för ett tag sen iallafall. Men har missat många nu så jag offrade mig, även fast det var den enda lektionen på hela dagen ;)
Efteråt gick jag och Linda till resebyrån och pratade lite om cypern å så, och det börjar likna nått nu, är så jävla sugen!


aya napa

mamma hämtade mig vid 1 i skolan, nu börjar dagarna man slutar tidigare på veckan, skönt! Det firade jag med en semla när jag kom hem, mums!

en stor del av lovet och igår kväll bestod av massa plugg. Men nu har jag skrivit samhällsprovet, satan va skönt!
Trodde först Hans hade glömt bort mig, men han kom inspringande i sista minut och lämnade provet, haha busigt.

Vi har börjat kollat på resor nu, det blir aya napa hoppas vi, å fyfan va kul! ;D


fettisdagen!

Jajamänsan, fettis dagen idag och jag ska käka semlor tills jag spricker!


satan så trött

jag var skittrött hela dagen igår(men kunde inte somna). Avled när jag var tvungen att gå upp imorse. Aptrött och typ zombie hela dagen i skolan. somnade nyss 2 timmar sittande när jag verkligen måste plugga. great!
så nu blir det hårdhandskarna på, allt måste nästan sitta idag. ? haha, jag dör.



hurtful - love!

banhoppning

åkerby hade någon banhoppningsträning idag, så jag och sky åkte och hoppade lite :)
hoppade 120, han hoppade upp riktigt bra för att vara hemma faktiskt! men jag hann flyga av en gång också, haha och sky fick sig en liten springtur. men hoppade sen felfritt. min lilla buse!
puss i påsk!


jag längtar tills imorgon! ;D

mot slutet av lovet

suck! just nu önskade jag att jag tillhörde västmanlands län, så mitt lov började exakt nu! istället börjar jag skolan på måndag. fyfan, jag har haft ångest nu i några dagar, haha!
har inte suttit vid datan många minuter på lovet så det har inte blivit av att jag skrivit något. Men sammanfattat har det blivit en del vänner, pojkvän och alkohol. Plus att jag även var tröttast i början på lovet, jag har så himla svårt att ställa om mig, så jag ville helst gå och lägga mig halv10 och gå upp klockan 8, haha bra!

nu måste jag sätta mig ner och plugga satan av samhällen och sen ta ut sky. sugen? nej!
får se hur det blir ikväll, ha en bra dag!



min fiskare och jag från i fredags! ;) haha!

en bild jag hittade ifrån hamre


HAMRE RK

det blev uppstigning halv 6(!), åt frukost, fixade mig och sky och sedan bar det mot Hamre, inte så långt att åka tack och lov. Det började halv 8, så jag startade väll vid halv 9 någongång. Första klassen var 110, där han var jättefin och nolla och 11a placerad av ungefär 90 starter.  Sen blev det ganska lång väntan med grymt många starter och ambulansen kom för att hämta en tjej som ramlat av.
men jag startade 120n vid cirka halv 2 kanske, han var minst lika fin där, även nollade han där. Det räckte till en 17de placering av 130 starter.
Så jag är jättenöjd med min pluttis, och man märkte att han tyckte det var kul att tävla igen :)
<3





fredag den 13de/lov-start

Jag sitter vid datan och dricker trocadera och kollar på nått roligt på tv. jag bara känner att samhällsböckerna väntar på mig, och jag vill verkligen inte, och orkar inte heller! Ska tenta av  hela samhällskunskap A  kursen på onsdag efter lovet och jag har inte börjat. hallå det är lov, lucky me!

ikväll blir det yttligare en hemmakväll ( var ju hemma både fredag+lördag förra helgen för att hjälpa och fira mammas 40årsdag), blir väldigt tidig uppgång imorgon, runt 5-halv 6 skulle jag chansa på. Sky och jag ska tävla våran första tävling sen augusti förra året :) det kan bli spännande! Det blir 110 till att börja med, vi är anmälda till 120 också, men får se hur han känns i första!

sovdags!

dagen har idag bara bestått av saker jag måste göra. vilket jag hatar.
Började med att gå till skolan, dock slapp jag sista lektionen vilket betydde lite glädje.Sen hem och ta in mina små pluttisar till hästar, och sen trimma sky lite på det dålig underlaget.
Jag var välle inne vid halv fem. halv 5 till klockan 10 har bestått av plugg. Livet?
nu ska jag prata med my love i luren sen ska jag fan sov

väntar på bussen

sällan vi får sluta tidigare ifrån den här lektionen! jag menar, det är ju så himla kul att sitta och vänta på bussen i 1timme. + att charlie är hemma så jag vill åka hem!
idag blir det en snabbtur med sky, sen blir det att åka till åkerby på hoppmöte.

snöar som tusan!

igår blev det trevligt, mycket folk hela dagen. jag käkade så mycket så att jag sprack. usch, massa chips och onyttigheter!
Linda kom förbi sen en stund när hon hade slutat, vi gick en lång promenad(och såg en jätteläskig ock konstig gubbe!) och kollade lite på tv innan sovdags!

idag gick jag upp vid 7 för att fodra och ta ut hästarna, var typ hur pigg som helst, vaknade redan klockan 4 och ine kunde sova, så det var ingen match! Så nu sitter jag och kollar reprisen av let's dance och käkar jordnötter. puss på det!

Mamma 40år!

Har hjälpt henne hela förmiddagen och dagen igår! Det kommer komma gäster ifrån klockan 13.00 och det kommer cirka 50-60 pers. Så det kommer antagligen vara full rulle hela dagen och kvällen! men jag tror att det kan bli kul :)
Ska försöka ta lite bilder, så jag jag se om dom kommer upp här sen! 



haha, jag ser ganska trött ut, men det är jag också!

storhandling

vaknade upp med älskling imorse, mamma och jag sjussade han och jesper till skolan. jag har bara en lektion så jag skippade den, hjälpte mamma och handla osv istället, för det blir lite party här imorgon för henne, hon fyller 40!

nu ska jag kila och ta en fet macka, kall cola och skriva klart min svenska uppsats, så jag inte ens behöver kolla på skolböckerna i helgen! puss.

pluggkväll

skolan till fyra idag, inte det bästa på hela veckan direkt! svenskaläraren var sjuk så det blev ingen första lektion, så min första lektion började 10.40, woho!!!(kunde jag ju ha sagt ifall jag visste det innan jag åkte till skolan >.<), men annars rullade väll dagen på som vanligt. imorgon förrästen har jag 0 lektioner, alla är inställda av olika själ, jag är lycklig!

ska ta mig i kragen nu och börja plugga lite svenska, stort och krångligt prov i det på tisdag! tänk inte på det negativa, tänk på det positiva, jag får tacos när mamma kommer hem!
PUSS!

västerås!

var en sväng till västerås med amanda, charlie och max igår. provade massa kläder osv. alla hittade nånting så det var ju positivt! för mig blev det ett par jeans, två linnen, en långärmad tunnare tröja och ett par trosor.
innan vi åkte hem käkade vi pizzabuffé också, amanda och jag protesterade med donken, men det blev nerröstat!


storstädning!

berättade ju tidigare att jag skulle städa under min säng för det såg verkligen ut som jag vet inte vad, där under!
blev itne bara det, utan det blev istället storstädning i hela rummet. dammsög, dammade och rensade bland lådor osv! så nu är det riktigt fräscht! ;) hann även med att träna lite på bollen som jag lovade mig själv! haha, det lär sett roligt ut.

när mamma kom hem så åkte vi direkt till åkerby och red i ridhuset, det behövde sky. jag har ridit mycket med hackamore och med vanligt bett (dock är då bettet uppknutet med skosnöre, sylve-idé!), allt detta för att undvika att bettet ska ligga på hans sår i mungipan som alltid spricker upp när det är kallt, och det går upp så fort jag har bettet.
Men jag har nu lagt latex-tejp runt hela bettet och det funkar väldigt bra. Dock märks det att jag inte fått igenom honom på samma sätt med hackarmoret eller bettet med skosnöret, så han har inte haft riktigt bra galopp och inte lika mjuk i halsen som han brukar. Men idag red jag igenom honom ordentligt, han var ganska spänd större delen av passet men jag red honom i låg form nästan hela tiden. så han både blev riktigt avspänd på slutet och fick upp ryggen en hel del.

nu blir det Beck och kall cola!
trevlig söndagkväll!


hatar söndagar

söndagar brukar oftast bestå av bakfylla, bara dega i sängen hela dagen(och sedan ångest för det) eller städning!
alltså inte så himlans bra innebörd.
idag blir det att städa under min säng det är jättemycket saker, b.la. gamla skoltidningar och sånt och massa damm! usch, så jag måste fan.

sen har jag även nyss varit ute och pumpat upp min balansboll som jag försöker övertala mig själv med att börja träna lite på! haha ;D


lugn helg

i fredags var jag bara hemma, en riktigt mysig hemmakväll med mamma och pappa, det blev på pizza och lets dance.
nuförtiden tycker jag faktiskt att det är skönt att bara sitta i pyjamas och äta godis och umgås med mina föräldrar en kväll på helgen, vilket jag fick panik av för en tid tillbaka ;) haha!

my love kom även  hit vid ungefär 3 på natten, så jag vaknade upp bredvid honom på morgonen :) mot kvällen åkte vi in till amanda, max och linda, det bjöds på guitar hero, spel och vin :) det var mysigt!


RSS 2.0